top of page
Search
  • Writer's pictureBS Group of Companies

Технопанел е единственият български производител на сандвич панели

Updated: Jun 5, 2020

Компанията предлага професионални решения за почти всякакви нежилищни обекти, които изискват добра изолация, бърз монтаж и естетичен вид на сградата.
Технопанел е първият и единствен български производител на сандвич панели и част от БС Група Компании. Компанията е създадена през 2007 г., като заводът е разположен на площ от 65 хил. кв. м. в село Яна, в близост до София и е оборудван с най-съвременните технологии на производство. Днес Технопанел разработва, произвежда и предлага покривни, фасадни и стенни сандвич панели с три вида суровини – полиуретан, полиизоцианурат и минерална вата. Компанията има търговски представители в цяла България, както и в Румъния, Сърбия, Северна Македония, Хърватия, Черна Гора, Косово и Албания. Успяхме да наложим своето име с качествените решения, които предлагаме, да създадем репутация на силен и доверен партньор, коментира Петър Маринков, Оперативен Директор на Технопанел.

Приложение на панелите


Сандвич панелите TTOP-покривни панели и TFACE-стенни панели са изработени от висококачествени материали, с отлични физико-механични свойства и широк спектър на приложение. Монтират се бързо и лесно, а плътността на връзките между отделните панели гарантира водонепроницаемост и топлоизолационна надеждност. Панелите TTOP и TFACE се използват за фасади и покриви на индустриални и офис сгради, производствени халета, складове, спортни зали, хипермаркети, търговски центрове, гаражи, бензиностанции и т.н. Подходящи са за изграждането на почти всякакви нежилищни обекти, които изискват добра изолация, бърз монтаж и естетичен вид на сградата. Панелите са сертифицирани за огнеустойчивост, реакция на огън, якост, топлоизолационни качества, звукоизолационни качества, здравна оценка за приложимост.
Добавена стойност


Стремим се непрекъснато да се развиваме, да даваме стойност и иновативни решения на нашите клиенти, коментира още Маринков. Клиентите на Технопанел могат да разчитат и на професионална консултация при решаване на различни казуси в лицето на търговските представители и инженерния екип, който разработва чертежи по всички детайли на сградата, изготвя монтажни планове и съобразени с тях графици на доставка, изчислява количеството и стойността на всички необходими панели и окомплектовки на проекта в частта ограждане. Благодарение на строително-монтажните фирми партньори, Технопанел може да предложи и професионално съдействие при изграждането на обекти с панели, както и всички необходими окомплектовки за завършването им. Може да разгледате портфолиото от завършени обекти на сайта на Технопанел.

1,813 views0 comments

Commenti


bottom of page