top of page
Search
  • Writer's pictureBS Group of Companies

Техногипс Про предоставя професионални решения за сухото строителство в 24 държави

Updated: May 28, 2020

Продуктите на компанията са сертифицирани на международно ниво и отговарят на най-високите стандарти в индустриятаТехногипс Про е първата българска компания, специализирана в производството на гипсокартонени плоскости, сухи гипсови смеси и мазилки. Мисията на компанията е да предоставя иновативни решения в областта на строителството за безопасна, здравословна и комфортна среда на живот. В производствения процес се използват последно поколение технологии и продуктите отговарят на всички изисквания на Европейския съюз за качество и безопасност. Техногипс Про има 10 години опит на пазара и присъствие в над 24 държави е Европа.


Цялостни решения


Компанията разработва и предлага множество решения за различни типове преградни стени и тавани, които са съобразени с най-високите стандарти в строителството. Портфолиото на Техногипс Про включва цялостен набор от продукти за сухо строителство - както стандартни гипсокартонени плоскости, така и специални технически плоскости – влагоустойчиви, пожарозащитни, акустични, плоскости за фасади, устойчиви на метеорологични условия. Всички необходими гипсови смеси за залепване, фугиране и постигане на идеално гладки повърхности.

По-добра среда на живот


Екологичното производство е един от основните приоритети на компанията – стратегическата локация, използваните суровини и технологии имат съществено значение. Модерните процеси и съвременните технологии, използвани в производството, намаляват до минимум отделянето на вредни емисии в атмосферата. В опаковъчните материали за сухите смеси и гипсокартонените плоскости се използва 100% рециклирана хартия. От друга страна, самият гипс е единствения продукт, който е 100% рециклируем, има свойствата да подобрява качеството на въздуха в затворени помещения и е напълно безвреден. Работим с ясната визия да подпомогнем устойчивото развитие в строителството. Строителните материали, които произвеждаме, не само че не вредят, но и подобряват средата на живот, коментира Петър Калоянов - Мениджър Продажби и Маркетинг в Техногипс Про. Гипсът е екологичен материал с неограничени възможности и приложения в строителството, допълва още той.


Петър Калоянов - Мениджър Продажби и маркетинг в Техногипс Про

Иновации


Всеки от продуктите в системите на Техногипс Про са сертифицирани, което гарантира параметрите на всяка стена или таван, произведени от компанията. Решенията за стени, тавани и фасади, които компанията предлага на клиентите си са сертифицирани и акредитирани в български и международни лаборатории и отговарят на изискванията и на най-взискателните проекти. Фокусът на компанията е насочен върху проучванията и разработването на иновативни продукти и системни решения, както и на технологии за производство на продукти за сухо строителство, коментира Петър Калоянов. Част от нашата стратегическа визия е да бъдем и предпочитано място за работа, като непрекъснато се стремим да развиваме екипа си и да предоставяме възможности за развитие на младите хора, допълва още той.

142 views0 comments

Comments


bottom of page