top of page
Search
  • Writer's pictureBS Group of Companies

Експертиза и иновативен подход са най-ценните предимства, които търси един инвеститор

Updated: Aug 14, 2020

Име: Инж. Георги Калоянов

Роля: Мениджър Бизнес Развитие

Компания: БС КонструкцияБС Конструкция е компания с 26-годишен опит в строителството. Кое ви отличава от останалите?

За този период несъмнено успяхме да натрупаме ценен опит във всички области на строителството, като в от портфолиото на компанията има обекти от национално значение и такива, чийто мащаби и сложност са били абсолютна иновация за пазара в България. През годините БС Конструкция претърпя редица трансформации, но експертизата, която натрупахме се запази благодарение на екипа, който е ядрото на компанията от създаването й до днес.


Какво най-често търсят възложителите?

Изборът на компания за реализирането на инвестиционен проект е много комплексен и отговорен. Когато става дума за управление на проекти в строителството, е от изключително значение да спечелим доверието на възложителя и да покажем, че можем да отговорим, а в повечето случаи дори да надхвърлим очакванията им. БС Конструкция има експертизата и възможността да реализира цялостното изграждане на един проект в ролята на главен изпълнител. Това безспорно носи редица предимства за инвеститорите от гледна точка на по-висока ефективност, по-лесна комуникация и по-добро управление на цялостния процес, което рефлектира и върху крайния резултат.


Как се отразява ситуацията с COVID-19 на индустрията?

По време на пандемията не сме спирали работа по строителните обекти, като естествено, следваме всички необходими мерки за безопасност на служителите.  Като цяло строителството в ЕС отчита спад от около 10% спрямо същия период за миналата година, по данни на Евростат от май 2020. Въпреки това, очакванията за европейско финансиране за справяне с кризата с COVID-19, ще донесе допълнителна стабилност за индустрията. Естествено, всичко това се отразява на пазара и вече променя тенденциите за следващите години. Това, което ние правим, за да минимизираме ефекта и да бъдем по-конкурентни, е да инвестираме в процеси и проекти, които повишават ефективността и иновациите в компанията. Един такъв проект е например дигиталната трансформация, която обхваща ключови дейности в организацията.


Каква е визията на компанията и посоката, в която виждате развитието й?

Продължаваме да следваме визията си да предлагаме иновативни решения в областта на строителството и да надграждаме компетенциите си, така че да предлагаме най-доброто на партньорите и възложителите, с които работим. Стремежът ни е да разбираме по-добре какви са нуждите на клиентите, да предлагаме цялостни решения и да затвърждаваме с всеки проект репутацията си на надежден партньор на бизнеса.

592 views0 comments

Comments


bottom of page